Araç trafiğine yeni düzenleme

İznik’te ana arter olarak kullanılan Kılıçaslan Caddesi trafiğe kapatılırken, Maltepe caddesi ise tek yön olarak kullanılacak.

Araç trafiğine yeni düzenleme

HAYRİ ŞEN

İznik’te UKOME  kararı ile yeni düzenlemeye gidildi. Yeni düzenleme ile Atatürk Caddesi’nden itibaren başlayan Kılıçaslan Caddesi ile Lefke Kapı arası taşıt trafiğine kapatıldı. Maltepe Caddesi ise, Lefke Kapı yönünden tek yön olarak belirlendi. Kurallara uymayana ise 176 TL para cezası uygulanacağı belirtildi.

PARK ALANLARI

Amaçlarının ilçede yaşanan yoğun araç trafiğini rahatlamak olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Osman Sargın, “Göreve geldiğimizden beri en zorlu işimiz trafik yoğunluğunu azaltmak oldu. Yeterli park alanımız olmadığı için bu sıkıntıyı aşmakta zorlanıyoruz. Birkaç esnaf arkadaş ile özel park alanı yaratılması konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Belediye olarak atıl alanda kalan bölgeleri park alanı getirmek için her türlü desteği vereceğiz. Çok yakında İznik’te 5 yada 6 adet özel park alanı hizmete girecek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X