Arada dağlar kadar fark var!

Geçen sezon bu dönemler Bursaspor’un puanı belki daha çoktu fakat camiayla futbolcularla arasında böyle bir bağ yoktu.

Arada dağlar kadar fark var!

Süper Lig’de en son Kasımpaşa’yla 2-2 berabere kalan Bursaspor, puanını 17’ye çıkardı. Ligde çıktığı son 4 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Timsah, en son geçen sezonun 8’inci ve 11’inci haftaları arasında böyle bir seri yakalamıştı. Geçen sezon Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Bursaspor, ilk 11 haftalık periyotta 21 puan toplarken, rakip fileleri ise 13 kez havalandırmıştı. Ancak oynanan futbol camiaya umut vermezken, bu sezon durum tamamen farklı.

HOCAYA GÜVEN TAM

Bursaspor belki bu sezon puan olarak hanesine daha az bir rakam yazdırdı ancak ortaya konulan mücadele camiadan takdir aldı. Fransız çalıştırıcı Paul Le Guen camianın güvenini kazanırken, ofansif futbol anlayışıyla da Bursaspor’a son yıllarda en çok gol attığı ilk 11 hafta performansını yaşattı. Özellikle Kasımpaşa maçı sonrası futbolcularla taraftarlar arasında yaşanan sevinç sezonun özeti niteliğindeydi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X