Aradaki farkı kapatmaya parmak ucu da yetmedi

Uzun süredir ekranda olmayan Ceyda Ateş, sevgilisi Buğra Toplusoy’la Miami Palm Beach’teki evlerinin kapılarını Rose dergisine açtı.

Aradaki farkı kapatmaya parmak ucu da yetmedi

Uzun süredir ekranda olmayan Ceyda Ateş, sevgilisi Buğra Toplusoy’la Miami Palm Beach’teki evlerinin kapılarını Rose dergisine açtı. Dergi için müstakbel eşi Buğra Toplusoy ile poz veren Ceyda Ateş’in yaptığı küçük hile gözlerden kaçmadı.

s-015.jpg

1.61 cm müstakbel eşi Buğra Toplusoy ise 1.80 civarlarında. Ceyda aradaki boy farkını kapatmak için adeta balerin olmuş.

o-027.jpg

Ceyda Ateş 1.61 cm müstakbel eşi Buğra Toplusoy ise 1.80 civarlarında. Ceyda aradaki boy farkını kapatmak için adeta balerin olmuş.

gga.jpg

Ayaklarına baktığınızda ayak ucunda yükselerek poz verdiğini görüyorsunuz.Ceyda ve Buğra hemen hemen her fotoğrafı böyle. Ya Ceyda balerinliğe adım atmak istiyor ya da aradaki boy farkından gerçekten rahatsız.

Ceyda Ateş’in ayaklarına baktığınızda ayak ucunda yükselerek poz verdiğini görüyorsunuz. Ceyda ve Buğra’nın hemen hemen her fotoğrafı böyle. Ya Ceyda balerinliğe adım atmak istiyor ya da aradaki boy farkından gerçekten rahatsız.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X