Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Aralık ayında deniz keyfi

Türkiye’nin birçok bölgesinde kara kış yaşanırken, Muğla’nın Bodrum ilçesinde ise sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girerek güzel havanın tadını çıkardı.

Türkiye’nin birçok bölgesinde kara kış yaşanırken, Muğla’nın Bodrum ilçesinde ise

Turizmin gözbebeği Bodrum’da güneşi ve sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahil kenarlarına akın etti. Bazı vatandaşlar denize girmeyi tercih ederken, bazıları ise güneşlenerek güzel havanın tadını çıkardı. Hava sıcaklığının 20 dereceye ulaşması ile birlikte ilçede yazdan kalma bir gün yaşandı. Sahil kenarında bulunan birçok işletme kapılarını müşterilere açarken, Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet ve Bitez sahilleri insanların akınına uğradı.

Çocuklarını deniz kenarına getiren aileler ise güzel havanın tadını doyasıya çıkardı. Denize giren vatandaşlar havanın çok güzel olduğunu ifade ederek, “Sıcak havayı fırsat bilip denize girdik. Herkese tavsiye ederim. Kış ayında denize girmek vücudunuza mentollü krem sürmek gibi oluyor. Ben kışları her zaman denize girerim” dedi.

İstanbul’dan Bodrum’a tatile gelen Yılmaz Surtal ise “İstanbul’dan kaçıp, Bodrum’a geldim. Yazdan kalma bir gün yaşıyoruz. Sıcak havayı fırsat bilip sahil kenarına geldim. Hava o kadar güzel ki denize girerek bu havayı değerlendiriyorum” dedi.Öte yandan meteorolojiden edinilen bilgiye göre, normallerin üstünde seyreden sıcak havanın birkaç gün daha Bodrum’da etkisini göstereceği öğrenildi. 

HABERİN VIDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Avatar Seç KAPAT
Türkiye’nin Doha Büyükelçiliği tarafından, “Türk Mutfağı Haftası” kapsamında düzenlenen etkinlikte,
Sıradaki Haber Türk mutfağı Katar’da büyük ilgi gördü