‘Aramızı bozmak istiyorlar’

Oğuzhan Koç’la İbrahim Büyükak’ı yeni filmleri ‘Yol Arkadaşım’ın galasında yalnız bırakmayan Eser Yenenler, dağıldıkları yönündeki iddiaları yalanladı.

‘Aramızı bozmak istiyorlar’

MAALESEF ARAMIZ ÇOK İYİ

Başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büküyak’ın paylaştığı ‘Yol Arkadaşım’ filminin galası önceki akşam yapıldı. Ünlü isimlerin adeta akınına uğrayan gecede ünlü ikiliyi, ünlü oldukları ilk günden bu yana yol arkadaşlığı yapan Eser Yenenler de yalnız bırakmadı. Son günlerde 3 Adam’ın dağıldığı yönünde çıkan haberlere cevap veren Yenenler, ‘Bizim aramızı bozmak istiyorlar. 3 Adam’ı ayırmak istiyorlar ama maalesef aramız çok iyi’ dedi.

AKÇIL GALAYI TERK ETTİ

Galanın bir başak ünlü konuğu Sinan Akçıl, gazetecilere röportaj verdiği sırada salon görevlilerinin ilginç tepkisiyle karşılaştı. Oyuncuların salona giriş yapması nedeniyle röportajını bitirmesi istenen Akçıl, ‘Bu nasıl bir rezalet, çok enteresan, çok ayıp’ diyerek galayı terk etti.

 

Eser Yenenler’in röportaj verdiği sırada gelen Demet Akbağ ise ‘Ben Eser yok dediler diye geldim. Senin ne işin var burada’ diye espriyi patlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X