‘Aranan IŞİD’li YPG’nin elinde’

Terör örgütü IŞİD üyesi oldukları ve sansasyonel eylem planladıkları iddia edilen Hacı Ali Durmaz, Yunus Durmaz ve Savaş Yıldız’ın yakalanması için Türkiye genelinde tüm il emniyet müdürlükleri harekete geçti. Eylem talimatı alan teröristlerin IŞİD’e bağ

‘Aranan IŞİD’li YPG’nin elinde’

Taksim saldırısıyla adı anılan ve ardında Türkiye genelinde aranmaya başlanan IŞİD militanı Savaş Yıldız’ın ise, terör örgütü PKK’nın Suriye’deki silahlı kolu YPG’nin elinde olduğu iddia edildi.

İstanbul başta olmak üzere kalabalık kentlerde saldırılar düzenlemeleri yönünde emir aldıkları açıklanarak, Türkiye genelinde aranmaya başlayan IŞİD militanlarından biri olan Savaş Yıldız’ın YPG’nin elinde olduğu iddia eden kişi ise, Rojava’da gazetecilik yapan Seyit Evran. Gazeteci Evran, Twiter hesabından, “Taksim bombacısı olarak adı geçen ve YPG’nin elinde esir olan Savaş Yıldız” açıklamasını yaparak, Yıldız’ın bir fotoğrafını paylaştı. Evran, Yıldız’la ilgili yeni görüntüleri de ilerleyen günlerde yayınlanacağını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X