Aranan kan bulundu!

Geçtiğimiz sezon gol yollarında büyük sıkıntılar yaşayan İnegölspor, PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un forveti Ergün Çakır ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Aranan kan bulundu!

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bursa temsilcisi İnegölspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. PTT 1. Lig’e çıkmayı kafasına koyan bordo beyazlılar, forvet hattını Giresunspor’un golcüsü Ergün Çakır ile güçlendirdi. İnegölspor’un tesislerinde yapılan imza töreninde 1983 doğumlu tecrübeli forvet Ergün Çakır kendisini 2 yıllığına bordo beyazlı renkleye bağlayan sözleşmeyi imzaladı. 

‘Şampiyonlu istiyorum’

Düzenlenen imza töreninde konuşan Ergün Çakır, ‘Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. İlk hedefimiz PTT 1. Lig’e yükselmek. Elimden geldiği kadar gol atmak istiyorum. Önceliğim kulübümüzün başarısı ve istediği hedefe ulaşmasıdır’ dedi. İnegölspor transfer komitesi üyesi Hüseyin Babacan ise, ‘İlk forvet transferimizi gerçekleştirdik. 1 kaleci, 2 forvet, 2 de orta saha oyuncusu daha almak istiyoruz. Hafta sonuna kadar bu transferlerin bitme ihtimali yüksek’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X