Arap öğrencilere siyaset dersi

Uludağ Üniversitesi’nde akademik eğitim alan Fas, Suriye, Ürdün, Lübnan ve Filistinli öğrencilerin oluşturduğu Arap Dünyası ve Kültürleri Topluluğu Derneği, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Arap öğrencilere siyaset dersi

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Türkiye’nin son 10 yılda gerçekleştirdiği atılımlar sayesinde bugün Arap ülkelerine rol model olduğunun altını çizerek, “Bölgede lider duruma gelen Türkiye, Arap öğrencilerin okumak, işadamlarının da ticaret yapmak amacıyla öncelikli olarak seçtikleri ülke konumunda. Arap baharı ile başlayan süreçte Türkiye, demokrasinin ve Arap halkının iradesinin yanında yer alarak bölgedeki halkların da sevgisini topladı” dedi.

Öğrencilere öğütler de veren Başkan Yazıcı, “AK Parti’nin 15 yıllık siyasi yol haritasını ve 14 yıldır tek başına iktidar olmasını sağlayan doğru politikaları Türkiye’de olduğunuz süre içinde yakından incelemelisiniz. Ülkelerinize döndükten sonra da siyasette yer alarak tıpkı AK Parti gibi her zaman mazlumun hakkını savunmalısınız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X