Arap ülkelerinden Suuçtu’ya övgü

TSE ile imzalanan Aksiyon Planı Yol Haritası’nın hayata geçirilmesi için Türkiye’ye gelen Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi Standardizasyon Teşkilatı (GSO) Başkanı Nabil Molla, son yıllarda Arap turistlerin ilgisini çeken Mustafakemalpaşa’nın doğa ce

Arap ülkelerinden Suuçtu’ya övgü

Suuçtu Şelalesi’ni gezen heyete bölgesel turizm çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Sadi Kurtulan, turist hareketliliğini Mustafakemalpaşa’ya taşımak istediklerini, bu doğrultuda termal ve doğa  turizmini canlandıracak atılımlara ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi. Kurtulan, “Suuçtu Şelalesi ve Tümbüldek Kaplıcaları marka değeri olan doğal güzelliklerimizin başında geliyor. yerli ve yabancı turistlere doğal bir platform sunan bu değerlerimizi, yeni çalışmalarla dünyaya tanıtacağız’ dedi.

OLDUKÇA ETKİLEYİCİ

GSO Başkanı Nabil Bin Ameen Molla da Türkiye ile Arap ülkeleri arasında güçlü bir tarih ve kültür hafızası bulunduğunu söyledi. Molla, “Bursa’yı 40 yıl önce ziyaret etmiştim. Güzelliğini daha önce duyduğum Suuçtu Şelalesi’ne gelmek nasip oldu. Doğa oldukça etkileyici ve temiz bir havası var. Daha geniş bir katılımla Bursa’yı ziyaret etmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X