Araplar Aynur’u sevdi

‘Emanet Beden’ albümündeki ‘Damla Damla’ şarkısıyla İspanya’da müzik listelerine giren Aynur Aydın, bu kez Arap ülkelerinin dikkatini çekti.

Araplar Aynur’u sevdi

Ortadoğu’da büyük bir hayran kitlesi olan Beren Saat, Tuba Büyüküstün, Songül Öden ve Cansu Dere gibi Türk yıldızlardan sonra ilk kez bir pop sanatçısı da Arapların gönlünde taht kurdu. 

Özellikle ‘Emanet Beden’ albümündeki ‘Damla Damla’ şarkısıyla İspanya’dan sonra şimdi de Arap ülkelerinde keşfedilen Aydın, ‘Dubai, Katar gibi Arap ülkelerinde çok seviliyorum. Bu durumdan çok mutluyum’ dedi. 

DOĞAL KADINLARI BEĞENİYORLAR

Artık kendisinin de dahil olduğu Türk yıldızların Arap ülkelerin bu denli sevilmesinin en önemli sebebini doğal olmalarına bağlayan Aynur Aydın, şöhretinin ülke sınırlarını aşmasından dolayı son derece memnun. Aydın, ‘Araplar daha çok Türk kadın oyuncularını severken aralarında ise bir şarkıcı benim. Magazin programlarının jeneriğinde Tuba Büyüküstün ve Beren Saat’in ardından ben çıkıyorum. Onlar doğal kadın seviyorlar’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X