Araştırın bakalım!

Başkan Ali Ay direktifi verdi ve Martin Cacares, İtalya-Uruguay maçında gözlem altına alındı. 30 yaşındaki stoperde düşündüren tek konu yaşadığı ciddi sakatlık. Cacares, Robert Prosinecki’nin onay vermesi durumunda Bursa’ya davet edilecek ve sağlık kontro

Araştırın bakalım!

Bursaspor’da yeni sezon çalışmaları devam ediyor. Birkaç gün içersinde teknik direktör sorununu Robert Prosinecki ile çözmesi beklenen yeşil beyazlılar, ardından transferde atağa kalkacak. Hırvat teknik adama geniş bir liste sunacak olan Bursaspor yönetimi, onay alınan isimler üzerine yoğunlaşacak. Savunma bölgesini büyük oranda değiştirecek olan Timsah’ta Bassong’la prensip anlaşması sağlanırken, Martin Caceres ismine de sıcak bakılmaya başlandı.

90 DAKİKA SAHADA KALDI

Başkan Ali Ay’ın isteği doğrultusunda scouting ekibinin Uruguaylı stoper için geniş çaplı bir araştırma yaptığı öğrenildi. Ve son olarak 30 yaşındaki savunmacının 7 Haziran’da Uruguay’ın İtalya ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında gözlem altına alındığı belirtildi. Uruguay’ın 3-0 mağlup olduğu mücadelede 90 dakikada sahada kalan Cacares’in yenilen 3 gole rağmen takımının en iyi isimlerinden biri olduğu belirtildi. Kariyerini başarılarla dolu olan tecrübeli stoperin transferinde düşündüren tek konu yaşadığı ciddi sakatlık.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

Aşil tendonundan ciddi bir problem yaşayan Cacares, Robert Prosinecki’nin onay vermesi durumunda Bursa’ya davet edilecek. Detaylı bir sağlık kontrolünden geçirilecek olan deneyimli oyuncuda herhangi bir sıkıntı görülmezse renklere bağlanacak. Bonservisi elinde olan Martin Caceres, 70 defa Uruguay Milli Takımının formasını giydi. Bilindiği gibi 30 yaşındaki oyuncuyu Trabzonspor devre arasında Türkiye’ye getirmiş fakat sözleşme imzalamamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X