Arda Milli Takım’a dönüyor mu? İlk sinyal geldi!

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Caner Erkin’in Milli Takım’a dönmeyi hak ettiğini söyleyerek, Arda Turan’ın da form grafiğini üst seviyede tutmasıyla milli takım formasını giyebileceğini ifade etti.

Arda Milli Takım’a dönüyor mu? İlk sinyal geldi!

Milli maçlar öncesinde Caner Erkin ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Şenol Hoca şunları söyledi: “Hırvatistan ve Rusya ile İstanbul’da, Macaristan’la da deplasmanda oynayacağız. Kadromuzu açıkladık ama şartlar gereği değişiklikler olabiliyor. Bütün arkadaşlarımız buraya severek geliyor. Biz bir aile olduk. Ortak hayal ve ortak çalışmayla hedeflerimize gitmek istiyoruz.”

YETENEKLİ GENÇLER VAR
“Elimizde iyi bir kadro var ve kadroda olmayan heyecan dolu yetenekli gençlerimiz var. Onlar kendilerini daha da geliştirsinler, takımlarında başarılı olsunlar ve izlendiklerini bilsinler. Zamanı gelince bütün oyuncular katılacaktır. Her yeri tarayacağımızı söylemekte fayda var. Geçmişte büyük hizmetleri olan Caner Erkin de uzun bir aradan sonra bizimle. Cenk uzun bir sakatlık sonrası geri döndü. Deniz döndü, Berkay tekrar çağırıldı. Önemli olan takımımızı daha da yukarıya çıkarmak. Zamanı gelince, ihtiyaç olunca bütün oyunculara kapımız açık.”

HEDEF DÜNYA KUPASI
Milli takımın hedefinin Avrupa Şampiyonası’nda en iyi şekilde mücadele etmek ve Dünya Kupası’na katılmak oduğunu belirten Şenol Güneş, “Uluslar Ligi’ne Macaristan’a kaybederek kötü başladık. Onlar avantajlı durumda. Ancak önümüzdeki 2 Uluslar Ligi maçını kazanmak istiyoruz. Uluslar Ligi’nde bütün gruplarda oynanan maçlar sonrasında 2 takım çıkacak. Seyahatler, kamplar, pandemi etkisi, bütün ülkelerdeki oyuncuları etkiledi. İyi bitirmek istiyoruz, inşallah birinci oluruz” dedi.

BU KAPIYI KAPATAMAYIZ
Türkiye’deki ve yurt dışındaki bütün oyuncuları takip ettiklerini sözlerine ekleyen Güneş, “Sahneye çıkınca çalışan değil, sahneden önce çalışıp hazırlık yapan bir grubuz. Caner uzun zamandır takip ettiğimiz bir oyuncu. Kulüp takımındayken almadığım bir isim ama şu anda çok ihtiyacımız var ona. Arda Turan, Türkiye’nin en iyi oyuncularının başında gelir. Ama maalesef bir düşüşe geçti. Bunun sebeplerini kendisi değerlendirmiştir. Ama şu anda tekrar küllerinden doğmak istiyor ve gayretli. Eğer başarılı olursa, bu sorumluluğu taşıyacak durumdaysa kimseye bu kapıyı kapatamayız. Burası hepimizin milli takımı” ifadelerini kullandı.

Güneş’e teşekkür etti

Toplantıda söz alan Caner Erkin ise Şenol Güneş’e verdiği fırsattan dolayı teşekkür ederken, “Hedefimiz takımlarımızda iyi oynayıp, milli takıma seçilmek. İnşallah futbol hayatımın sonuna kadar milli takıma hizmet vermek istiyorum” açıklamasını yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X