Arda Turan’dan prim iddialarına yanıt

A Milli Takım kaptanı Arda Turan, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, basında çıkan prim tartışmaları haberlerini yalanladı. Aynı açıklamada babasının Babalar Günü’nü de kutlayan Arda, “Doğruların elbet bir gün, gün yüzüne çıkmak gibi bir alışkanlığ

Arda Turan’dan prim iddialarına yanıt

Arda Turan sosyal medya hesabından açıklama yaparak milli takımda prim tartışmaları haberlerini yalanladı. 

“Biz, çocuklarını en güzel şekilde büyütmek için iki işte günde 18 saat çalışmış bir babanın evladıyız” ifadelerini kullanan Arda Turan, “Babam bilir ki benim adım bu dünyada parayla, pulla aynı cümlede geçmez. Ve ben inanırım ki babam benim kalbimi bildikçe, bu dünyada başka şeye ihtiyacım yoktur. Babalar Günün kutlu olsun, benim emekçi kahramanım” diyerek hem babasının, babalar gününü kutladı, hem de prim haberlerine göndermede bulundu.

Arda Turan açıklamasının son bölümünde ise ülkem için, bayrağım için hashtaglerini kullanırken, “Unutma ki doğruların elbet bir gün gün yüzüne çıkmak gibi bir alışkanlığı vardır. Hele bir zamanı gelsin… #ülkemiçin #bayrağımiçin son saniyeye kadar mücadeleye devam önce” mesajını paylaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X