Arda Turan’ın lüks kombini olay oldu!

İkinci kez baba olacak olmanın heyecanını yaşayan Arda Turan, önceki gün eşi Aslıhan Doğan Turan ile bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Turan’ın 4500 TL’lik spor ayakkabıları ise dikkat çekti.

Arda Turan’ın lüks kombini olay oldu!

Geçtiğimiz sene Eylül ayında Aslıhan Doğan ile evlenen Arda Turan, şimdilerde ikinci bebek müjdesinin heyecanını yaşıyor. Önceki akşam eşiyle bir alışveriş merkezine giden Turan’ın yaklaşık 10 bin TL değerinde olan mont ve ayakkabı kombini ise dikkatlerden kaçmadı.

10 BİN TL’LİK KOMBİNİYLE ALIŞVERİŞE GELDİ

Eşiyle akşam saatlerinde geldiği alışveriş merkezinde telefon alışverişi yapan Arda Turan’ın yaklaşık 5 bin TL değerindeki parlak montu ve 4 bin 500 TL olan Off-White montuyla tarzından söz ettirdi. İkinci bebeğine hamile olan Aslıhan Doğan Turan’ın göbeğini gizlemek için montunun fermuarını kapatması da gözlerden kaçmadı.
 

arda-turan-in-4500-tl-lik-ayakkabilari-2-12655522_o

İKİNCİ BEBEKLERİNİ BEKLİYORLAR

Geçtiğimiz sene ilk bebeği Hamza Arda’yı kucağına alan Aslıhan Turan, şimdilerde 6 haftalık hamile. Basın mensuplarının bebek müjdesini bu kadar erken duymasıyla şaşkına dönen çift, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada “Dua eden, tebrik eden herkese teşekkür ederiz ama nazardan çekindiğimiz ortadadır” demişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X