Arda’dan Burcu’ya zeytin dalı

Milli futbolcu Arda Turan, bir süredir arasının bozuk olduğu Burcu Esmersoy’a sevgilisi Aslıhan Doğan’ın yanında zeytin dalı uzattı.

Arda’dan Burcu’ya zeytin dalı

O BENİM KARDEŞİMDİR DEMEDİM

Son dönemde magazin dünyasının baş figürü olan milli futbolcu Arda Turan, önceki akşam 1 aydır aşk yaşadığı Aslıhan Doğan ve dostlarıyla keyifli bir akşam geçirdi. 

Mekan çıkışında keyifli olduğu gözlenen Turan’ın sürekli etrafına gülücükler saçması dikkat çekti. Mütevazi tavırlar sergileyen yıldız futbolcu, Aslıhan Doğan’la sevgili olmadan önce, ‘O benim kardeşimdir’ dediği iddiasına açıklık getirdi ve, ‘Ben böyle bir açıklama yapmadım’ dedi. 

BURCU’NUN TAVRI MERAK EDİLİYOR

Arda Turan daha sonra gazetecilerin Burcu Esmersoy sorularıyla karşı karşıya kaldı. Esmersoy’la aralarının açık olduğu iddiaları sorulan futbolcu, sevgilisinin yanında, ‘Burcu’nun benim başımın üzerinde yeri var’ dedi. 

Bu sözleriyle güzel sunucuya zeytin dalı uzatan Arda Turan’ın bu hamlesine Burcu Esmersoy’un nasıl tepki vereceği merak konusu oldu. Hatırlanacağı gibi Esmersoy, Arda Turan’la neden yan yana gelmedikleri sorularına, ‘Sevgilisi vardır, o yüzden görüşemiyoruzdur’ demişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X