Arda’ya destek olanlara teşekkür mesajı

Tedavisi için yardımseverlerin seferber olduğu lösemi hastası 10 yaşındaki Arda’nın Amerika’da hayatını kaybetmesinin ardından adına açılan sosyal medya hesabından mesaj yayınlandı.

Arda’ya destek olanlara teşekkür mesajı

Bursa’da yaşayan Arda Adalı’nın Amerika’da tedavi edilmesi için geçen yıl Aralık ayında sosyal medyadan yardım kampanyası başlatılmış, iki gün içinde 455 bin dolar toplanmıştı.

Yardımseverlerin seferber olduğu Arda, yeni yılda pasaport ve vize işlemlerinin tamamlanmasından ardından Amerika’ya gitmiş, burada tedavisine başlanmıştı. 

Tedavi sürecinin takip edildiği ve 20 bine yakın takipçisi olan “Arda için” adlı sosyal medya hesabından Arda’nın, hayatını kaybettiği duyuruldu. 

Tüm Türkiye ve Bursa’yı yasa boğan vefat haberinin ardından sosyal medya hesabından destek olanlara teşekkür edilen mesajda; “Değerli destekçilerimiz, dostlarımız, ailemiz…Duyduğunuz, okuduğunuz haberler üzülerek belirtiyoruz ki doğru. Oğlumuz Arda‘yı kaybettik. Acımız derin ve büyük. Aile şu anda Amerika’da. Üzgün ve yorgunlar… En kısa zamanda sizlere mesaj yayınlayacaklar. Her birinize teşekkür ederiz. Arda; yaşama sevincin, mücadelen ve inancın için, sana sonsuz minnettarız .Bu yaşamda arkandan kalıcı ölümsüz değerler bıraktın sevgili yavrumuz. Daima bizimle yaşayacaksın. Gittiğin yerde güzellikler seninle olsun” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X