Arda’yı rahat bıraktım

Barcelona’ya transfer olan Arda Turan’la aralarının açıldığı dedikodularına çok kızan Burcu Esmersoy, ünlü futbolcuyla yeni sevgilisi Aslıhan Doğan’la rahat bırakmak için görüşmediğini söyledi.

Arda’yı rahat bıraktım

BANA DERS OLDU

Yakın dostu Arda Turan’ın Barcelona’ya transferini kutlamadığı haberlerine çok kızan Burcu Esmersoy, önceki akşam karşılaştığı magazincilere sitem etti. 

Gazetecilere kırgın olduğunu söylemeden geçmeyen Esmersoy, ‘Transfer olduğunda Arda’yı ilk arayıp tebrik edenlerden biri benimdir. Sizlere biraz kırgınım. Görsel basında canımı yakamaya çalışanlar olduğu fark ettim, ama benim için bu bir ders oldu’ dedi. 

BİRBİRLERİNE DOYSUNLAR

 

Bir dönem yediğinin içtiğinin ayrı gitmediği Arda Turan’la eskisi gibi sık görüşmediklerini doğrulayan Burcu Esmersoy, bunun sebebini de ünlü futbolcunun yeni ilişkisine bağladı. 

Turan’ın yeni sevgilisi Aslıhan Doğan’la rahat bırakmak istediğini belirten Esmersoy, ‘Kim olsa kız arkadaşını yanında ister, başkasını görmek istemez. Onları biraz rahat bırakalım ki birbirlerine doysunlar’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X