Ardında sevgi dolu bir dünya bıraktı! Kaptanın son paylaşımı…

Trafik kazasında hayatını kaybeden Kestel Belediyespor Kaptanı Aşkın Yeter, ardında sevgi dolu bir dünya bıraktı.

Ardında sevgi dolu bir dünya bıraktı! Kaptanın son paylaşımı…

Kestel Belediyespor Kaptanı Aşkın Yeter (31), eşi ve 3 aylık bebeğiyle birlikte bayram ziyareti için memleketi Samsun’a gitti. Aşkın Yeter’in kullandığı otomobilin lastiği dönüş yolunda Bozüyük yakınlarında patladı.

Aracını emniyet şeridine park eden Yeter, burada stepneyi taktıktan sonra aracına binmek istedi ancak tam bu sırada hızla geçen bir araç, sevilen kaptana çarptı.

Evli ve bir çocuk babası Aşkın Yeter, yaşamını yitirdi.

Kestel Belediyespor’da top koşturan kaptan Yeter’in kazaya kurban gitmesi ailesi ve tüm sevenlerini yasa boğdu. 

SON PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLADI

Aşkın Yeter sosyal medya platformu Facebook’ta yaptığı son paylaşımında “Hoşgeldin meleğim” notuyla hazırladığı videoda, eşiyle birlikte geçirdiği anılardan oluşan fotoğraflardan bir slayt hazırlayarak, “Önce kalbime sonra evime hoşgeldin” “Önümüze çıkan taşın kıymetini iyi bilin zira o taş sizin varacağınız yerdir. İki gönlün önüne çıkan taşa iyi bakın o taş birliktelin bağın simgesidir.” cümlelerine yer verdi.

ARDINDA SEVGİ DOLU BİR DÜNYA BIRAKTI

Aşkın Yeter’in uzun yıllar birlikte top oynadığı eski takım arkadaşı Emrah Anıl Toraman da Yeter ile ilgili duygularını şöyle anlattı:

“Dürüst, sakin, ses tonu hiç yükselmeyen, uzun yıllardır tanıdığım, kimseye bağırdığını-kavga ettiğini görmediğim, örnek bir insandı; ardında sevgi dolu bir dünya bıraktı.’ 

FUTBOL HAYATI

Samsun’un Bafra ilçe doğumlu olan ve aynı zamanda Bursa’da ingilizce öğretmenliği de yapan Aşkın Yeter, bir dönem 19 Mayıs Belediyespor, İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor, 1930 Bafraspor, Çarşambaspor, Altınova Belediyespor, Adıyaman İl Özel İdaresispor, Yeni Orduspor’da forma giymiş ve son olarak takımının kaptınlığını yaptığı Kestel Belediyespor’da geçen ay yeniden sözleşme imzalamıştı.

BÖLGESEL AMATÖRE YÜKSELİŞTE ÖNEMLİ ROL OYNADI

Geçen sezon Kestel Belediyespor’un Bursa Süper Amatör Lig Şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lig’e yüselmesinde büyük payı olan Aşkın Yeter’ın genç yaşta hayatını kaybetmesi camiasını yasa boğdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X