Arena’da şov zamanı

Maraton ve Teksas biletleri tükendi… Bu akşam rekor bekleniyor…Dün gece itibariyle 20 bin bilet satılırken, sadece kuzey kale arkası, kapalı ve VIP’te koltuk kaldığı açıklandı.

Arena’da şov zamanı

Bursaspor-Fenerbahçe maçı Timsah Arena içinde tarihi bir karşılaşma olacak. 45 bin kişilik stadyumda konuk takıma ayrılan 2250 bilet günler öncesinden tükenmişti… 

Dün gece itibariyle de maraton alt ve üst ile kapalı kale arkası biletleri de bitti. 20 bin bilet satıldığı açıklanırken, sadece kuzey kale arkası, kapalı ve VIP tribünlerinde yer olduğu bildirildi. 

40 BİNİ ZORLAYACAKLAR

10 bin 700 kombin sahibi ve 2250 Fenerbahçe taraftarını eklediğimizde bu akşam Timsah Arena’da taraftarın 40 bini zorlaması bekleniyor… Bilet fiyatların makul seviyeye çekilmesinin yanı sıra Bursaspor’un zor günlerden geçtiğini düşünerek takımlarına sahip çıkan yeşil beyaz sevdalıları Fenerbahçe maçında en büyük koz olacak.  

Loca koltukları da satışta

Bursaspor yönetimi bu sezon bir ilke daha imza attı. Yeşil beyazlılar, 2016-2017 sezonunun ikinci yarısında Timsah Arena’daki loca katında bulunan koltukları maç başına satışa çıkardı. 

Catering hizmetinin de sunulacağı loca koltuğu fiyatları doğu tribün kale arkaları Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş maçları 750 ve 500 TL, Gaziantepspor, Aytemiz Alanyaspor, Kardemir Karabükspor ve Gençlerbirliği maçlarında ise 500 ve 250’den satışa çıktı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X