Arı gibi çalıştı!

Genç Mert Örnek sağ kanatta şans bulurken, oyunda kaldığı sürece formasının hakkını verdi.

Arı gibi çalıştı!

Bursaspor’da Teknik Direktör Mutlu Topçu dün sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle sahaya farklı bir 11 sürdü. Tomas Sivok ve Cristobal Jorquera cezaları, Bogdan Stancu, Boban Jovic ve Ertuğrul Ersoy sakatlıkları nedeniyle forma giymedi. 

Mutlu Hoca, savunmanın sağında Aziz Eraltay’a şans tanırken, solda Onur Atasayar görev aldı. Stoperlerde İsmail ile Şamil oynadı. Orta alan Faty, Merter ve Batalla’dan oluşurken, genç Mert Örnek bu sezon ligde ilk kez 11’de oynadı. 

TARAFTAR ALKIŞLADI

Sağ kanatta görev yapan ve 65 dakika sahada kalan genç futbolcu hücumla birlikte savunmaya da büyük katkı sağladı. Penaltıda topu Batalla’ya aktaran isim olan Mert, isabetli ortalarıyla da dikkat çekti.

Yeşil beyazlı taraftarlar oyundan çıkış anında genç futbolcuyu uzun süre alkışladı. Dünkü maçta forvette ise cezası biten Deniz Yılmaz şans buldu. Timsah’ın yedek kulübesi Mert Günok, Sercan Yıldırım, Sinan Bakış, Furkan Soyalp, Kubilay Kanatsızkuş, Yonathan Del Valle ve Rüştü Hanlı’dan oluştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X