Arınç: ‘Bahçeli herhalde gereğini yapar’

MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu’nun CHP’ye yönelik sözlerine tepki gösteren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Allah aklımıza zarar vermesin. Hiçbir AK Partili’nin aklından böyle saçma sapan bir cümle geçmez” dedi.

Arınç: ‘Bahçeli herhalde gereğini yapar’

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1-2 gün içinde hükümet kurma görevini verebileceğini belirten Bülent Arınç, “Bizim kırmızı çizgimiz yok, bizim prensiplerimiz var. Biz kuramazsak, başkası kurmak için çalışsın. Hükümet kurulamazsa büyük memnuniyetle seçime gideriz” dedi.

Bir soru üzerine MHP’li Yusuf Halaçoğlu’nun “MHP, CHP’yi desteklemiş olsaydı dinsiz bir partinin adayını Meclis Başkanı yapmış olurduk” sözleri sarfettiğini hatırlatan Arınç, şöyle konuştu:

“SAYIN BAHÇELİ HERHALDE GEREĞİNİ YAPAR”

“Allah aklımıza zarar vermesin. Böyle bir cümleyi Halaçoğlu nasıl ağzından kaçırabilir. Kendisinin bir kabahati var da onu örtmek için mi öyle uçuk sözler söylüyor… Hiçbir AK Parti’linin aklından ne CHP için ne CHP’nin adayı için böyle saçma sapan bir cümle geçmez. O cümleyi burada tekrarlamak bile istemem. Öyle cümleler herhalde ya Halaçoğlu ya da Halaçoğlu gibilerinin aklından geçer. Böyle saçma bir ifadeyle çatmak Sayın Halaçoğlu’nun aklına nereden geldi bilmiyorum, herhalde hakkında gereğini Sayın Bahçeli yapar.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X