Arınç: “Daha güzel hizmetler yapacağız”

Arınç, Yıldırım Belediyesinin araç filosunun teslimi ve 3 bin amatör sporcuya malzeme dağıtımı dolayısıyla Yunus Emre Spor Kompleksi’nde düzenlenen törende de Yıldırım’daki hizmetlerden övgüyle bahsetti.

Arınç: “Daha güzel hizmetler yapacağız”

Yıldırım’da, Başkan İsmail Hakkı Edebali’nin, verdiği sözleri tuttuğunu belirten Arınç, “Kamyonlar, minibüsler, midibüsler, pikaplar, ekskavatörler, transit araçlar, binek, vakumlu yol süpürme araçları var. Takriben 6 trilyon liraya bu yeni araçlarla Yıldırım halkına daha çok, daha güzel hizmetler yapacağız” dedi.

ALTEPE: SAĞLIKLI BİR ŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de “Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın, Yıldırım’ın sağlıklı bir şehir olması için ilçe belediyelerimizle birlikte yoğun bir çalışma sürdürüyoruz. Her alanda hizmete devam ediyoruz. Daha yeşil Yıldırım ve Bursa için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

KARALOĞLU: YEREL BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

Vali Münir Karaloğlu ise, Bursa’nın yerel belediyecilik hizmetlerinin örnek bir şekilde yapıldığı bir şehir olduğunu söyledi. Yıldırım Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlamında sporculara sağladığı malzeme desteğiyle büyük bir hizmet yaptığını belirten Vali Karaloğlu, “Bu vesileyle Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali’ye çok teşekkür ediyorum” dedi. 

EDEBALİ: VAATLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, seçim sürecinde vaat ettikleri 100 projeden 45 tanesini hayata geçirdiklerini söyledi. 

Açılışı yapılan araç filosu için 5,5 milyon liralık bir yatırım yaptıklarının altını çizen Edebali, “Araç filomuz birimlerimizin hareket kabiliyetini arttıracaktır. Ayrıca otobüslerimiz ücretsiz düzenleyeceğimiz kültürel seyahatlerde halkımızın hizmetinde olacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X