Aritmi Osmangazi, İran’a şifa dağıtacak

İran’dan Türkiye’ye sağlık turları, termal turlar ve sağlık turizmi alanında eğitim işbirliği olarak hayata geçirilen ve Sağlık Stratejileri ve Sosyal Politikalar Derneğinin (SASORMER) organize ettiği ‘Sağlık Turizminde Farkını Göster Türkiye’ projesi kap

Aritmi Osmangazi, İran’a şifa dağıtacak

Aritmi Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Nuri Daştan ve Aritmi Osmangazi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mustafa Koçak tarafından karşılanan İranlı heyete Aritmi Sağlık Grubu’nun hastaneleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Türkiye’de sağlık sektörünün her geçen gün geliştiğine dikkat çeken Aritmi Sağlık Grubu Başkanı Op. Dr. Nuri Daştan, Sağlık Bakanlığı’nın sağlık turizminin geliştirilmesi konusunda ciddi destekleri sağladığını vurguladı.  

İranlı heyet daha sonra poliklinikler ve ameliyathaneler ile buralarda kullanılan tıbbi cihazlar hakkında de incelemelerde bulundu. 

Sağlık Stratejileri ve Sosyal Politikalar Derneğinin (SASORMER) Genel Sekreteri Ali Güleç de “Gelen misafirlerimiz arasında İranlı alanında uzman hekimler ve turizm acentelerinin temsilcileri bulunmakta. Bunlara Türkiye’de nelerden istifade edeceklerini gösterip, inşallah ülkemize kazandırmak istiyoruz. İran’dan sonra İspanya’dan bir grubu da misafir etmeyi düşünüyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X