Aritmi’den çifte kutlama

Aritmi Sağlık Grubu bünyesinde faaliyet gösteren hastanelerin yöneticileri, doktorları ile hastane çalışanları 14 Mart Tıp Bayramı’nı ve Osmangazi Hastanesi’nin 1’nci kuruluş yıldönümünü düzenlenen etkinlikle kutladı.

Aritmi’den çifte kutlama

Aritmi Sağlık Grubu bünyesinde bulunan Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi, Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi ve Özel Aritmi İnegöl Hastanesi yöneticileri, görev yapan doktorlar ve hastane çalışanları 14 Mart Tıp Bayramını Almira Otel’de düzenlenen etkinlikle kutladı. Gecede, aynı zamanda  bir yıl önce açılışı gerçekleşen  Aritmi Osmangazi Hastanesi’nin 1. yıl pastası da kesildi. Aritmi Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı KBB Uzmanı Op. Dr. Nuri Daştan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen doktorların şarkılar okuyup, enstrüman çalıp hoşça vakit geçirdiği programda, kurum çalışanlarına çeşitli hediyeler de verildi.

ASG Başkanı Dr. Nuri Daştan gecede yaptığı konuşmada, doktorluğun en kutsal meslek olduğunu ve  doktorlar olarak bu kutsallığı en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını söyleyerek Tıp Bayramını kutladı.Dr. Daştan aslında bunun bayramdan öte  genç tıbbiyelerin  ülkelerini işgale karşı direnişin, başkaldırının günü olduğunu söyleyerek” Osmanlı 1. Dünya Savaşı’nda ittifak devletleri yenilince kaybeden ülke olarak itilaf devletlerinin  işgal girişimine sahne oldu.13 Kasım 1918’de  Osmanlı’nın başkenti işgal edildi. İşte bu işgale karşı tepki olarak genç tıbbiyeler tam 4 ay sonra  14 Mart 1919’da işgali protesto için okullarının önünde toplanmış ve o günden sonra yurt savunma hareketi günün anısına bir bayram olarak kutlanmaya başlanmıştır” diye konuştu.

ARİTMİ OSMANGAZİ HASTANESİ 1 YAŞINDA

Aynı zamanda Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’nin açılışının 1. Yıl dönümünün kutlandığı gecede,  Aritmi Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı KBB Uzmanı Op. Dr. Nuri Daştan, bütün sağlık çalışanlarını özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.Aritmi Sağlık Grubu çalışanlarının, insan sağlığının korunması ve geliştirilmesi fedakârca hizmet verdiğini söyleyen Daştan, “ Değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyor, başarılar diliyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X