Arka Sıradakiler’in Özge’si 8 yıl sonra ekrana döndü! İnanılmaz değişim

Arka Sıradakiler bir döneme damgasını vurmuş Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden biri. 5 sezonda 193 bölümü yayınlanan dizide rol alan oyunculardan bazıları kariyerlerinin devam yıllarında büyük yapımlarda yer aldı.

Arka Sıradakiler’in Özge’si 8 yıl sonra ekrana döndü! İnanılmaz değişim

İşte dünüyle bugünüyle Arka Sıradakiler ekibi!

Bülent Çetinaslan, Arka Sıradakiler dizisinde 2007-2012 yılları arasında kesintisiz olarak rol aldı. Hatta aynı karakterle 2010 yılında Öğretmen Kemal dizisinde de yüzünü gösterdi. 
 

2014’te TRT Çocuk’ta Pırdino adlı bir animasyon dizide rol aldı.
 

44 yaşındaki Bülent Çetinaslan, en son TV8’deki Boxun Yıldızları yarışmasında karşımıza çıkmıştı.
 

Bülent Çetinaslan’ın son hali
 

Bülent Çetinaslan

 

Arka Sıradakiler dizisinin erkeksi karakteri Özge’yi canlandıran Sevda Dalgıç’ın sarı saçlarından şimdi eser yok.
 

8 yıl aradan sonra ‘Avlu’ dizisiyle ekranlara dönen Sevda Dalgıç’ın yeni imajı görenleri hayrete düşürüyor.
 


 

Sevda Dalgıç
 

Sinem Öztürk ise Arka Sıradakiler dizisinden sonra kariyerinde yükselmeye devam etti. 
 

Fikir Atölyesi programında sunuculuk yapan Sinem Öztürk 2012-2014 sezonlarında Huzur Sokağı dizisinde Şükran rolüyle izleyicilerin karşısına çıktı.
 

2014’te Hayat Yolunda dizisindeki Melis Saka rolüyle kamera karşısına geçti.
 

2016’da Kiralık Aşk dizisinde Yasemin rolüyle izleyicilerin karşısına çıkan Sinem Öztürk kalbini ünlü yapımcıya kaptırdı.
 

Sinem Öztürk 24 Mayıs 2016’da yapımcı Mustafa Uslu ile evlendi.
 

Fırat Çöloğlu, şöhreti Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı İbo karakteri ile kazandı.
 

Arka Sıradakiler’deki rolünden sonra sadece Böyle Bitmesin dizisinde 2012’de boy gösteren Fırat Çöloğlu, Arka Sıradakiler’deki 193 bölümlük performansının çok uzağında kaldı. Dizinin yayınlandığı dönemde Öğretmen Kemal dizisinde aynı karakterle rol alan Fırat Çöloğlu, son olarak Karamanın Koyunu adlı bir TV filminde ve En Güzeli adlı bir sinema filminde boy gösterdi.
 

Fırat Çöloğlu, şimdilerde ise Hakan Bilgin’in yönettiği ‘Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil’ oyunu ile izleyiciyle buluşuyor.
 

31 yaşındaki Fırat Çöloğlu’nun son hali.
 

Arka Sıradakiler ile yıldızı parlayan Pelin Akil, Rent Müzikali, Marika’nın serveti, Abim geldi, Istanbulname gibi tiyatro oyunlarında yer aldı. Ayrıca birçok reklam projesinde de yer alan Pelin Akil, TRT 1’de yayınlanan  Kurt Kanunu dizisinde Ballı Naciye rolünde oynadı.
 

TRT 1 de yayınlanan Seksenler dizisinde Seçil karakteri ile yer alan genç oyuncu, 2012 yılında Suskunlar dizisine Nisan karakteri ile dahil oldu. Bunun yanı sıra TRT 1 de yayınlanan Kızıl Elma , Show TV’de yayınlanan Ne Münasebet gibi dizilerde de rol aldı.
 

Dizilerin yanı sıra beyaz perdede de kendisini denedi. Instagram hesabı üzerinden skeçler hazırlayarak takipçileriyle paylaşan Pelin Akil, meslektaşı Anıl Altan ile 2016 yılında evlendi.

Pelin Akil şimdi eşi Anıl Altan ile rol adlığı Çember dizisinde komiser yardımcısı Ayşe’yi canlandırıyor.
 

Temmuz Karikutal, 2007 yılında izlenme rekorları kıran Arka Sıradakiler dizisinin başrol oyuncularındandı.
 

Instagram hesabında Temmuz Karikutal’ın değişimini görenler gözlerine inanamıyor… 
 

Aradan geçen 10 yıl sonunda, kilo alan ve sakal bırakan eski oyuncu, sosyal medyada ve sokakta bu değişikliğe rağmen, dizideki karakter ismiyle çağrılıyor.
 

Instagram hesabında kendisini takip eden Arka Sıradakiler izleyicileri, hala ona Yâdigar diye seslenirken, o aslında dizi bittikten sonra bambaşka bir kariyer yolu çizdi..
 

Temmuz Karikutal, aslında Arka Sıradakiler dizisi devam ettiği dönemde de bir cast ajansı işletiyordu. Ajans sahibi olan genç oyuncu, aynı zamanda dizide de rol alıyordu.
 

Arka Sıradakiler’de yer aldığı dönemde geçirdiği trafik kazası, onun oyunculuğu bırakmasında büyük bir rol oynadı. 
 

Genç oyuncu oyunculuk atölyesi kurarak menajerlik işine başladı.
 

Sokakta hâlâ eski izleyicileri tarafından ‘Yâdigar’ diye hatırlandığını ve çağrıldığını belirten Temmuz Karikutal, “Bir yerde otururken, “Yadigar” diye seslenenler oluyor. Bunun dışında, Arka Sıradakiler izleyicileri Instagram’da beni yalnız bırakmıyor. Sosyal medyada çok daha fazla ilgi var. Onlara elimden geldiğince cevap yazıyorum. Bunun dışında oyunculuk eğitimi almak isteyen oyuncu adayları da yazıyor. Mümkün olduğunca herkese cevap veriyorum” dedi.
 

Merve Erdoğan diziden sonra, Sevdaluk ve Emret Komutanım Yeniden gibi projelerde yüzünü gösterdi. En son ATV’deki Aşk ve Mavi dizisinde rol aldı.
 


 

Engin Yavaş da, dizide 160 ila 171. bölümler arasında verdiği aralık dışında kesintisiz yer alan isimlerden. Engin Yavaş, Arka Sıradakiler’den sonra herhangi bir projede yer almadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X