Arka Sokaklar’a veda etti! Bomba projeyle geliyor

Kanal D’nin sevilen dizisi “Arka Sokaklar”da 13 sezon boyunca Aylin Komiser karakterini canlandıran başarılı oyuncu Özlem Çınar, dizinin 14. yeni sezonunda yer almamıştı.

Arka Sokaklar’a veda etti! Bomba projeyle geliyor

Oyuncunun hayranları rolüne devam etmesi konusunda sosyal medyada birçok kampanya yapmış ve Erler Film’e çağrıda bulunmuştu. Ancak sonuç değişmemişti.

Arka Sokaklar’a veda eden Özlem Çınar, yeni projesiyle geliyor!

Yeni yaşını çekimleri Antalya’da yapılan “Gümüş Adam” sinema filminin setinde kutladı. Yeni projesiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Özlem Çınar’ın rolü de merak konusu oldu.
 

Güzel oyuncu, Behnoosh Bakhtiari, Mehdi Soltani, Bahareh Kiyan Afshar, Nader Soleimani ve Iraj Nozari’nin de aralarında bulunduğu set ekibiyle birlikte pastasını kesti.

Dizideki rolünün bitmesiyle yeniden aksiyon ve macera türünde bir projeyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Çınar, çekimlerin keyifli geçtiğini söyledi.
 

Yapımcılığını Parviz Amiri ve Ali Abdi’nin üstlendiği, yönetmenliğini ise Muhammed Hüseyin Latifi’nin yaptığı filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X