Arkadaşına eşini öldürtmeye çalıştı

Bolu’da, 40 yaşındaki A.K. oturduğu apartmanın önünde boşanmak istediği eşinin arkadaşı tarafından satırla saldırıya uğradı.

Arkadaşına eşini öldürtmeye çalıştı

Olay geçen hafta perşembe günü, Aktaş Mahallesi’nde meydana geldi. Alışverişten dönen A.K. elindeki poşetlerle apartmanın girişindeki merdivenlerden yukarı çıkarken arkasından gelen bir kişi satırla saldırdı.

Büyük korku yaşayan kadın kapıdan içeri girerken arkasından gelen kişi satırla vurmaya devam etti. Satırlı saldırgan kaçarken, apartman sakinleri, A.K.’nin seslerini duyarak yardıma koştu. Yaralanan A.K.’nin ifadesinin ardından polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Satırlı saldırgan Ankara’da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

İsmail P. saldırı sırasında olay yerinin yakınındaki araçta A.K.’nin eşi Erhan K.’nın bulunduğunu söyledi. Polis, Erhan K.’yı da Ankara’da gözaltına aldı. İsmail P. ve Erhan K. soruşturma kapsamında Bolu’ya getirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından Erhan K. ve İsmail P. adliyeye sevk edildi. Erhan K. ile A.K.’nin boşanmak için dava açtıkları öğrenildi. Erhan K.’nın arkadaşının satırla A.K.’ye saldırdığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X