Arkadaşları teşhis etti

Terör örgütü IŞİD geçtiğimiz günlerde ‘Suriye’de MOSSAD adına casusluk’ yaptığı iddiasıyla alıkoyduğu Filistinli Muhammed Said İsmail Musellem’i 12 yaşındaki bir çocuğa infaz ettirmişti.

Arkadaşları teşhis etti

Musellem’i başından vurduktan sonra sevinç naraları atan çocuğun kimliği ortaya çıktı. Çocuk militanı Fransa’daki ilkokul arkadaşları video görüntülerinden teşhis etti. 

Fransız yerel gazetesi ‘La Depeche’ IŞİD’in infazda kullandığı çocuk militanın 12 yaşında olduğunu ve Mart 2014’te Fransa’nın güneyindeki Toulouse kentinde ilkokula gittiğini yazdı. 

Teşhisi yapan öğrencilere psikolojik destek verilirken, 12 yaşındaki çocuğun okulda utangaç ve fazla konuşmayan bir karaktere sahip olduğu belirtildi.Üvey babasının Radikal İslamcı olduğu, çocuğun onun vasıtasıyla Suriye’ye giderek IŞİD kamplarında eğitim gördüğü belirtildi.

Bu arada terör örgütü IŞİD yeni bir video yayınlayarak,ajan oldukları gerekçesiyle 9 kişnin infaz edildiğini duyurdu. Kişiler öldürülmeden önce ajanlık yaptıklarına dair mülakat vermeye zorlandı. 9 kişi, elleri ve gözleri bağlandıktan sonra infaz edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X