Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Arkadaşlarının gözü önünde…

Sakarya’nın Erenler İlçesi’nde oturan ve serinlemek için Sapanca Gölü’ne giren 15 yaşındaki Yusuf Emre Güzel, arkadaşlarının gözü önünde boğularak can verdi.

Sakarya'nın Erenler İlçesi'nde oturan ve serinlemek için Sapanca Gölü'ne giren

Sakarya’nın Erenler İlçesi’nde özel bir lisede okuyan Yusuf Emre Güzel, bugün öğlen saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için Sapanca Gölü’ne girdi. Bir süre yüzen Yunus Emre, yaklaşık 10 metre açıkta gözden kayboldu. Durumu fark eden arkadaşları gölün içinde dakikalarca arama yaptı ama Yunus Emre’yi bulamadı.

Gençlerin ihbarı üzerine olay yerine, 112, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Arama kurtarma dalgıçları, göle dalarak genci aramaya başladı. Bir başka ekip ise gölün karşı kıyısından botla bölgeye gelerek arama çalışmalarına destek verdi. Yaklaşık yarım saatlik aramanın ardından dalgıçlar, Yunus Emre’nin cansız bedenine ulaştı.

Sağlık ekipleri genci, yaşama döndürmek umuduyla kalp masajı yaptı. Ancak tüm çabalara karşın, Yunus Emre yaşama döndürülemedi. Şoka giren arkadaşları, kalp masajını izlerken gözyaşlarına boğuldu. Yunus Emre’nin cesedi, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Avatar Seç KAPAT
Kocaeli’de D-130 Karayolu’nun trafik yükünü omuzlayacak projede sona yaklaşılıyor. Yaklaşık
Sıradaki Haber Dünya rekorlu dev projede sona doğru