Arkas Otomotiv Ford’dan İnegöl’e özel fırsat

Arkas Otomotiv Ford Bursa Bayisi Türkiye’nin ilk mobilya AMV’si Mobiliyum’da sergilediği modelleri düşük faiz ve taksit avantajları ile mobilyacıların ayağına getirdi.

Arkas Otomotiv Ford’dan İnegöl’e özel fırsat

Arkas Otomotiv Ford İnegöl’de bulunan Mobiliyum AVM’de gerçekleştirilen mobilya fuarı kapsamında Ford marka araçlarını görücüye çıkardı. Nisan ayı sonuna kadar İnegöllüler Bursa’ya gelmelerine gerek kalmadan araçlarla ilgili bilgi alabilecek, fuara özel indirim ve kredi fırsatlarından yararlanabilecek.

Mobilyacılara ek avantajlar

Arkas Otomotiv Ford Mart ayı boyunca mobilyacılara özel avantajlar sunuyor. Transit Pick Up modellerde %7 ve TOURNEO COURIER’de  %4 ilave indirim mobilya firmalarını bekliyor.

Düşük faiz, özel indirimler

Fuar kapsamında C.MAX ,FOCUS ST LİNE VE TOURNEO COURIER modellerini beğeniye sunan Arkas Otomotiv Ford,  Mart ayı sonuna kadar bir çok avantajı da beraberinde getiriyor.

Pist testlerinde kanıtlanmış performans, olağanüstü verimlilik, gelişmiş teknoloji ve modern tasarıma sahip şimdiye kadar üretilmiş en seçkin Focus ST LİNE 20 bin lira, 20 ay, %0,35 faiz fırsatıyla sergide yerini aldı.

Ticarette sınır tanımayanlar için özel olarak tasarlanmış Ford Tourneo Courier,  gövdesinin akıcı formunun yanı sıra aerodinamik özelliği ile yakıt verimliliğini artırırken yüksek teknolojiye sahip farları tamamen açılan kapıları ile dikkat çekiyor.  Ford Tourneo Courier 24 bin lira, 20 Ay, %0 faiz fırsatıyla fuarda sergileniyor.

Yüksek performans, üstün yol tutuş ve olağanüstü teknolojilerle donatılmış Ford C-MAX 1.5L TDCi ise Powershift Otomatik Vites seçeneğiyle sergide yerini aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X