Aroma ürün gamına Ice Tea’yi de ekledi

Meyve suyu sektörünün yenilikçi markası Aroma, geniş ürün yelpazesine son olarak buzlu çay segmentindeki yeni ürünü Aroma Ice Tea’yi ekledi.

Aroma ürün gamına Ice Tea’yi de ekledi

Tüketici talepleri doğrultusunda yapılan araştırmalar sonucunda geliştirilen yeni ürün Aroma Ice Tea, şeftali ve limon çeşitleriyle 330 ml’lik teneke ambalajlarında tüketicilere ulaşıyor. 

Aroma Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Atom Duruk, insanların dengeli beslenmesi için sağlıklı ürün üretmeye dikkat ettiklerini belirterek, yüzde 100 doğal ürünlerini elma suyuyla tatlandırıp tüketicilerin sağlıklı beslenmelerine katkı sağladıklarını söyledi. 

Farklı damak zevklerine hitap eden ürünlerle tüketicilere yeni tatlar sunduklarını ifade eden Duruk, Türkiye’de ilk defa yüzde 100 ürün gurubunda mango-elma suyunu ürettiklerini kaydetti. Duruk, meyve suyu işleme ve dolum tesisi olarak şu anda son teknoloji makine parklarıyla üretimlerine devam ettiklerini dile getirerek,  iç ve dış pazarlarda tüketici isteklerini doğru analiz ederek inovatif ürünler yaratmaya özen gösterdiklerinin ayrıca daha fazla talep oluşturarak pazar paylarını arttırmayı hedeflediklerinin de altını çizdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X