Aroma’ya Timsah geldi!

Yeşil beyazlılar, sponsor firmayı ziyaret ederek çalışanlarla bol bol fotoğraf çektirip imza dağıttılar.

Aroma’ya Timsah geldi!

Bursaspor’un sponsorlarından Aroma, Gürsu fabrikasında düzenlediği etkinlikle yeşil beyazlı futbolcuları ağırladı.

Etkinliğe Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu, yeşil beyazlı futbolculardan Harun Tekin, Aziz Behich, Ricardo Faty ve Josua John katıldı. Çalışanlarla bir araya gelip sohbet eden futbolcular için mangal ziyafeti de düzenlendi. Aroma Genel Müdürü Sefer Kılınç, Bursa topraklarında doğan Aroma’nın yarım asırdır Bursaspor’a destek verdiğini belirterek, şöyle devam etti:

Desteğinizi bekliyoruz

‘İyi günde kötü günde her zaman kulübümüzün yanındayız. Bursaspor’un, A Takım futbolcularının yanı sıra altyapıdaki yıldız adayları da Aroma’nın vitamin deposu ürünleriyle dahada güçleniyor.’ Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu da, ‘Çok güzel bir organizasyon oldu. Biz de kulüp olarak destekçilerimizin yanında yer aldığımız için mutluyuz. Aroma’ya, yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Umarım destekleri uzun yıllar daha devam eder’ diye konuştu.

Aroma Genel Müdür Sefer Kılınç ve Aroma yöneticileri, 2. Başkan Ali Ademoğlu, futbolcular Harun Tekin, Aziz Behich, Ricardo Faty ve Josua John’a organizasyona katıldıkları için plaket takdim ettiler. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X