Arsa satışından 3 milyon gelir

İnegöl Belediyesi’ne ait ilçenin çeşitli yerlerindeki 9 adet arsa ihale ile satışa sunuldu. Toplam 1 milyon 897 bin lira muhammen bedelle satışa çıkan arsaların satışından belediyenin kasasına 2 milyon 970 bin lira para girdi.

Arsa satışından 3 milyon gelir

SADULLAH ORGAN

 

İhalede İnegöl Belediyesi’ne ait Akhisar Mahallesi’nde 242 metrekare ve 276 metrekarelik iki arsa, Alanyurt’ta 122 metrekare ile 171 metrekarelik iki arsa, Kemalpaşa Mahallesi’nde 104 ve 189 metrekarelik iki arsa, Osmaniye Mahallesi’nde bulunan 250 metrekarelik alan, Hamzabey Mahallesi’nde 4 bin 624 metrekarelik arsa, Mahmudiye Mahallesi’nde 200 metrekarelik arsanın da aralarında bulunduğu 9 ayrı arsa toplam 1 milyon 897 bin 241 TL’lik muhammen bedelle satışa sunuldu. Yapılan satış sonrasında belediyenin kasasına 2 milyon 970 bin lira para girmiş oldu.

MEYDAN PROJESİ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Belediyemizin hem devletimizden sağladığı gelirler, hem sizden aldığı gelirler, hem de bu tip arsa satışlarıyla daha önce insanlara taahhüt ettiğimiz iş ve işlemleri, projeleri yerine getirmek için ekibimizle beraber gayret içerisindeyiz. Eski hastanenin olduğu yerle alakalı kamuoyunda da konuşuluyor. Burayı heykelle birleştirerek bir meydan olarak düşünüyoruz. Oradaki Verem Savaş Derneği de çıkacak. Huzurevi binası kalkıyor. Huzurevini Yeniceköy Mahallesi’ne taşıyoruz. Orada belediyenin tek çatı altında toplandığı, inşallah güzel bir meydan olması lazım. Çünkü oranın aktivitesi hastane gittikten sonra düştü. İnşallah yapacağımız projeyle hareketlenecek. Orada Kanser Tarama Merkezi açılıyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X