Arsenal’den Nelsson kararı

İngiltere Premier Lig takımı Arsenal’in, uzun süredir gündeminde yer alan Galatasaray’ın stoperi Victor Nelsson’un transferini rafa kaldırdığı iddia edildi.

Arsenal’den Nelsson kararı

Galatasaray’ın stoperi Victor Nelsson’un adı uzun süredir Arsenal ile anılıyordu ancak İngiliz kulübünün, Danimarkalı futbolcuyu transfer etmekten vazgeçtiği ileri sürüldü.

ARSENAL’DEN GERİ ADIM

Express Sport’un haberine göre; Arsenal, yakın zamana kadar Nelsson’u takip ediyor ve transfer için görüşmelerini sürdürüyordu. Ancak futbolcunun sözleşme şartlarını öğrenen Premier Lig kulübünün, müzakereleri ilerletmeme kararı aldığı iddia edildi.

FESİH BEDELİ 25 MİLYON EURO

Danimarkalı stoperin mukavelesinde 25 milyon euroluk çıkış maddesi bulunduğu ve Galatasaray’ın bu rakamdan aşağıya inmediği vurgulandı.

TOTTENHAM VE NOTTINGHAM DA İSTİYOR

Haber detayında, Victor Nelsson’un son aylarda Türkiye’den ayrılmak istediği ve Arsenal’in yanı sıra Tottenham ile Nottingham Forest’ın da futbolcuyla ilgilendiği belirtildi.

2026 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Nelsson’un Galatasaray ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Sarı kırmızılı formayla 86 maça çıkan Danimarkalı futblolcu 2 gol atarken, 1 kez da asist yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X