ARSİYAD üyeleri kahvaltıda buluştu

Artvinli Sanayici İşadamları Yönetici Serbest Meslek Mensupları Derneği (ARSİYAD) her ay programladığı “üyelerle kahvaltı” etkinliğini Özçelik Et Dünyası’nda gerçekleştirdi.

ARSİYAD üyeleri kahvaltıda buluştu

Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda konuşan ARSİYAD Başkanı Hüseyin Ertaş, bu tür organizasyonların kaynaşmayı ve birlikteliği pekiştirdiğini ifade etti. 

Bursa’da yaşayan Artvinliler olarak, iki kent arasındaki bağı her anlamda geliştirmek için çaba sarf ettiklerini belirten Ertaş, gelecek aylarda önemli projeleri hayata geçirmek için çalışmalar yaptıklarını vurguladı. 

Mayıs ayında Bursa’da ‘Artvin Günleri’ programını diğer Artvin dernekleriyle birlikte hayat geçireceklerini belirten Hüseyin Ertaş, “Bursa’da çok yoğun Artvinli hemşehrimiz yaşıyor. Bazı etkinliklerin bugüne kadar hayata geçirilmediğini üzülürek görüyoruz. Ama bundan sonra daha etkin bir süreç geçirmek için biz ARSİYAD olarak öncü olmaya çalışacağız. Tüm hemşehri derneklerimizi de bu etkinliklerin içerisinde yer almaya davet ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X