ARSİYAD’da Ertaş güven tazeledi

Artvinli Sanayici İşadamları Yönetici ve Serbest Meslek Mensupları Derneği’nde (ARSİYAD) Hüseyin Ertaş, yeniden yönetim kurulu başkanlığına getirildi.

ARSİYAD’da Ertaş güven tazeledi

ASLIHAN AYDIN

Derneğin Crowne Plaza’da yapılan 7’inci genel kurulunda 2 yıldır başkanlık görevini yürüten Ertaş, yeniden göreve getirildi. Ertaş, dernek olarak Bursa’nın öncülerinden olduklarını belirterek, “İlk yöresel SİAD biziz. Yöresel dernekleri bir arada tutan Artvin Kafkasya Dernekleri Federasyonu da ARSİYAD çatışı altında kurulmuştur” dedi. Doğdukları topraklara yatırım için 33 üye ile birlikte turizm şirketi kurduklarını dile getiren Ertaş, otel açtıklarını, hedeflerinin büyük olduğunu kaydetti. Ertaş, Artvin’in herkes tarafından görülmesi gereken bir yer olduğunu ifade ederek, ”Yer üstü zenginlikleri, yer altından daha değerlidir” diye konuştu.

ULUSLARARASI HAVA ULAŞIMI

Yenişehir Havalimanı’nın uluslararası boyutta çalıştırılması için kamuoyu oluşturmaya çalıştıklarının altını çizen Ertaş, “Bursa bir marka şehir olacaksa buna ihtiyacı var. Burada siyasilere, sivil toplum kuruluşlarına ve vatandaşlara büyük iş düşüyor” dedi. Ertaş, Bursa’nın değerlerinin ön plana çıkartılması gerektiğini vurgulayarak şöyle devam etti: “Bursa’yı simgeleyeceksek bir su damlasının simgelemesini istiyoruz. Çünkü Evliya Çelebi seyahatnamesinde ‘velhasıl Bursa sudan ibarettir’ demiştir. Gerçekten de Bursa’nın su kaynakları önemli bir yer teşkil ediyor; şehir bununla özdeşleştirilmelidir. Lale sembol olarak iyi bir çalışma ama Bursa’yı temsil ettiğini düşünmüyorum” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

88 üyesi bulunan ARSİYAD’ın, Hüseyin Ertaş’ın başkanlığındaki yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Adem Turanlı, Gürsel Durmuş, Hakan Özen, Resul Yiğit, Ertuğrul Yıldız, Fahri Torun, Muhammet Ali Koca, İsmail Dede, Öztürk Koca, Özgür Morkan, Neriman Yener, İshak Aslan, Hikmet Karadeniz, Bülent Demirci, Mine Satır, Mustafa Kocak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X