ARSİYAD’dan Işık’a ziyaret

Artvinli Sanayici İşadamları Yönetici Serbest Meslek Mensupları Derneği (ARSİYAD) yönetim kurulu, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’a ziyarette bulundu. 

ARSİYAD’dan Işık’a ziyaret

ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Başkan Mustafa Işık’ı makamında ziyaret etti. Dernek Faaliyetleri ve bundan sonraki sürece ilişkin hedefleri hakkında bilgiler veren Gürsel Durmuş, “Tüm siyasi partilere eşit mesafede, tüm kurum ve kuruluşlarla iyi diyalog içinde olacağız. Kendimizi ve yapmak istediklerimizi anlaşılır şekilde anlatacağız. Net, etkin ve aktif ve dernek olacağız” dedi.

Bursa’da, Artvin’in kültürünü tanıtmak amacıyla Artvin Kültür Evi projesini hayata geçirmeyi planladıklarını belirten ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş, etkinliklerin yanı sıra eğitim programlarına önem vereceklerinin altını çizdi. 

Kendisi de Artvinli olan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hemşehri derneklerinin önemine işaret eden Işık, “Derneklerin çok olması demek, o bölgeye değer katılacağı anlamını taşımaz. Bir ilin, ilçenin hatta köyün birden fazla derneği var. Sürekli bölünmeler oluyor. Bence bunun önüne geçilmeli ve bütünlük sağlanmalı. Ancak bu şekilde etkin olunabilir. Bölgeye değer katılabilir. Bu noktada Artvin derneklerinin daha etkin olması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X