Arthur Zico masada!

Ünlü teknik adamın menajeri Bursa’ya gelerek yönetimle görüştü. 1,2 milyon Euro’ya kadar inen Zico için yıllık 1 milyon Euro teklif edildi.

Arthur Zico masada!

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra arayışa geçen ve Azerbaycan Milli Takımı’nı çalıştıran Robert Prosinecki de karar kılan Bursaspor’da dün Arthur Zico sürprizi yaşandı. Teknik adamın Türkiye’deki menajeri Ayhan Yeşilbaş dün Bursa’ya gelerek tesislerde Başkan Ali Ay ve 2.Başkan Ali Ademoğlu ile bir görüşme yaptı.

RAKAMLAR ORTADA

Brezilya milli takımı koordinatörlüğü yapan ve daha önce Fenerbahçe’yi de çalıştıran Zico’nun yıllık 1,5 milyon Euro’ya Bursaspor’u çalıştırabileceği belirtildi. Pazarlık sonucunda Zico 1.2 milyon Euro’ya kadar indi. Bursaspor yönetiminin ise 1 milyon Euro teklif ettiği bunun üzerine menajer Ayhan Yeşilbaş’ın İstanbul’a döndüğü öğrenildi. Prosinecki ile 800-900 bin Euro’ya anlaşma zemini arayan Bursaspor yönetiminin Hırvat teknik adamda pürüz çıkması durumunda rotayı Zico’ya çevirmesi bekleniyor. Brezilyalı teknik adamın 1 milyon Euro’ya ikna edilebileceği gelen haberler arasında.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X