Artık akışına bıraktım

Önceki akşam Bursa’da sahne alan güzel popçu Ziynet Sali, kısa süre önce aldığı evlilik kararıyla ilgili artık hevesinin kaçtığını itiraf etti.

Artık akışına bıraktım

MAHMUT TURGUT

Merve Akıncıtürk ve Yalçın Gökçen’in nişan töreninde sahne alan Ziynep Sali, sahne öncesi özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Adını sır gibi sakladığı sevgilisiyle kısa süre önce evlilik kararı alan Sali, ancak artık gelinlik giymekten soğumaya başladığını belirtti. Sali, ‘Evlenmeyi istiyordum, her fırsatta da bunu söylüyordum. Fakat sadece hayal kurmak, istemek yetmiyor. Ben de evlilik meselesini akışına bıraktım’ dedi. 

ALBÜM GELİYOR

Son şarkısı ‘Bugün Adım Leyla’ ile müzik listelerinde uzun bir süre üst basamaklarda yer alan Ziynet Sali, bu yaz yeni bir albüm çıkaracağını da belirtti. Farklı bir albüm yapacağını dile getiren Sali, ‘Sevenlerime sürpriz yapmak istiyorum. Albüm için Sıla ile birlikte çalışıyoruz. Bayram öncesinde de sevenlerimizle buluşturmayı amaçlıyoruz’ dedi. Son olarak televizyondan ve beyazperdeden sürekli teklifler geldiğini belirten ünlü popçu, bu projelerde yer almayı düşünmediği söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X