‘Artık bizde varız’

Furkan Soyalp ve Mert Örnek Mersin İdmanyurdu karşısında genç oyuncuların yakaladığı şansı iyi değerlendirdiğini söyledi.

‘Artık bizde varız’

Bursaspor’un genç yıldız adayları Furkan Soyalp ve Mert Örnek, Mersin İdmanyurdu maçında 5 golün 4’nü gençlerin atmasına çok sevindiklerini söylediler. Formayı çalışarak kazanacaklarını bildiklerini ve bu yönde çok çaba sarf etmeleri gerektiğini belirten Furkan Soyalp, ‘Çalıştığımız zaman neler yapabileceğimizi gösterdiğimizi düşünüyorum. Arkadaşlarımın neredeyse hepsi gol attı. Güzel iş çıkardık. Hepsini tebrik ediyorum. Güzel günler bizi bekliyor’ diye konuştu. 

“Kendimizi ispatladık”

Mersin İdmanyurdu karşısında formanın kendilerine geleceğini bildiklerini ifade eden Mert Örnek, “Hafta içinden beri bu maçta gençler olarak oynayacağımızı biliyorduk. İyi de hazırlandık. Elimizden geleni yaptık. 5 golün 4’ünü gençler attı. ‘Önümüzdeki sene biz varız’ dedik. Bunu da ispatladık. Ben maça pek iyi başlayamadım. Bu maçta çok iyi şeyler yapmak istedim. Sonradan açıldım diyebilirim. Belki 3-4 maç oynamadığımız için dezavantaj olabilir. İnşallah önümüzdeki senelerde çok iyi işler yapacağım” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X