Artık bizimle değilsiniz!

Bursaspor’da beklenen hamle… Kötü gidişin faturası Deniz ve Sercan’a kesildi…

Artık bizimle değilsiniz!

Bursaspor yönetimi, Kayseri dönüşü teknik heyetin raporu doğrultusunda neşteri vurdu… Kadro dışı bıraktığı Deniz Yılmaz ve Sercan Yıldırım’a para cezası da verdi… Mağlubiyetler devam ederse sırada Del Valle, Bilal Kısa ve Erdem Özgenç’in olduğu öğrenildi. 

 

Kayseri mağlubiyeti ve futbolcuların kötü performansı sonrası dün acil toplanan Bursaspor yönetimi, Teknik Direktör Mutlu Topçu’nun raporu doğrultusunda Deniz Yılmaz ve Sercan Yıldırım’a kadro dışı bıraktığını açıkladı. Kayserispor maçında kırmızı kart gören Deniz ile ikinci yarıda oyuna giren ancak beklenen oyunu sergileyemeyen Sercan’a ayrıca para cezası verileceği belirtildi. Her iki oyuncunun artık Vakıfköy’de idman yapacağı bildirildi. 

TOPÇU DA İSTEMEDİ

Yeşil beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada da; ‘Futbolcularımızdan Sercan Yıldırım ve Deniz Yılmaz, yönetim kurulumuz ve teknik direktörümüz Mutlu Topçu’nun kararıyla kadro dışı bırakılmışlardır. Sercan Yıldırım ve Deniz Yılmaz’a ayrıca para cezası da uygulanacaktır. Şu ana kadar sergiledikleri performansları nedeniyle gelecek planımız içinde yer alması mümkün görünmeyen bazı oyuncularımız ile ilgili değerlendirmelerimiz de devam etmektedir’ denildi. 

SIRADA KİM VAR?

Bursaspor yönetiminin, sezon başından bu yana bir türlü istenileni veremeyen bazı isimleri da masaya yatırdığı ve ilerleyen haftalarda çıkacak sonuçlara göre onlar hakkında da radikal kararlar almasının gündemde olduğu öğrenildi. Bu isimlerim, Yonathan Del Valle, Erdem Özgenç ve Bilal Kısa olduğu gelen haberler arasında. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X