Artık Çelik Alyans Moda

Türkiye’nin en büyük çelik alyans üreticilerinden olan Lovering’in Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kaya, Takı dünyasının ’az bilinen’ materyallerinden çe…

Artık Çelik Alyans Moda

Türkiye’nin en büyük çelik alyans üreticilerinden olan Lovering’in Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kaya, Takı dünyasının ’az bilinen’ materyallerinden çeliği alyans gibi riskli bir pazara sokmaya karar verdiklerinde takı sektöründeki herkesin burun kıvırdığını, şu anda ise ülke genelinde 350 satış noktasında çelik alyans ürünlerinin satıldığını söyledi. Özellikle genç çiftlerin evlilik yıl dönümlerinde, eşlerine çelik yüzük aldığını söyleyen Kaya, “Değeri binlerce lirayla ölçülen pırlanta yüzükler ve altın alyansların hiçbir zaman modası geçmeyecek ama özellikle yeni evlenen genç çiftler arasında ’çelik alyans’ modası hızla yayılıyor. Günlük hayatının koşuşturmasında çalışan insanların yüzük kullanamamaktan şikayetçi olmasının başlıca nedenlerinden biri de pahalı takıların zarar görme riskidir. Takı dünyasının en sağlam metallerinden biri olan çelikte böyle bir risk bulunmuyor. Çelik günlük hayatta karşımıza çıkabilecek su, toz ve iklim koşullarına karşı ilk günkü gibi sapasağlam dururken sağlığınıza da hiçbir zarar vermiyor. Bu nedenle çalışan çiftler arasında artık, çelik alyanslar tercih ediliyor. 316L steril çelik kullanılan ve içinde kesinlikle nikel bulunmayan çelik alyanslar insan vücuduna hiçbir şekilde alerji ve zarar vermediği gibi sıradan takılar gibi kanserojen maddeler de içermiyor” dedi.(MS-EFE)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X