Artık futbol konuşulacak

TFF Başkanı Nihat Özdemir, bütün takımların yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğünü belirterek, ‘Futbolu konuşacağımız bir döneme gelmekteyiz’ dedi.  

Artık futbol konuşulacak

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Artvin’in Yusufeli ilçesinde yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu… 1 Haziran’fa göreve başladıklarını hatırlatan Özdemir, ‘Bütün kurullarımızın tayinlerini yaptık. Türk futbolu için elimizden gelen bütün çalışmaları aralıksız olarak sürdürmekteyiz. Tabi buradaki en önemli konulardan bir tanesi, fikstürün çekilmesiydi. 17 Ağustos’ta Süper Lig ve diğer ligler başlayacak’ dedi.

TAKIMLARIMIZ HAZIRLANIYOR

Tüm takımların sezon hazırlıklarını sürdürdüğünü anlatan Başkan Özdemir, ‘Takımlarımız şu anda kamplarda. Hatta bazı takımlarımız Avrupa Ligi’nde veya Şampiyonlar Ligi’ndeki maçlara da hızla hazırlanmaktalar. Milli Takımımız’ın İstanbul Vodafone Arena Stadı’nda, 7 Eylül’de Andorra ile maçı var. Bu şekilde hem ligler hem de 2020 Avrupa elemeleri başlamış olacak. Türkiye’de artık daha çok futbol konuşulacak bir döneme gelmekteyiz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X