‘Artık insan gibi yaşamak istiyorum’ diyerek bombayı patlattı!

Oyuncu Gülse Birsel, “Artık insana yakışır şekilde yaşamak istiyorum” diyerek senaristliğini yaptığı Jet Sosyete dizisinin yayın süresinin kısalacağını duyurdu.

‘Artık insan gibi yaşamak istiyorum’ diyerek bombayı patlattı!

Dün bir alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu ve senarist Gülse Birsel, hem yazdığı hem de yönettiği Jet Sosyete dizisinin geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı. Dizi sektöründeki uzun çalışma saatlerinden rahatsız olduğu dile getiren oyuncu, “Artık insana yakışır bir şekilde yaşamak istiyorum” dedi.

“EN AZINDAN HAFTADA BİR GÜN İZİN OLACAK”

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren gibi birçok ünlü ismin yer aldığı Jet Sosyete dizisinin gelecek sezon televizyonda olmayacağını, internet platformunda seyircinin karşısına çıkacağını söyleyen Birsel, sözlerine şöyle devam etti: “Dizimiz önümüzdeki sezon televizyon platformunda değil, İnternet platformunda olacak. 120-150 dakikalar sitcom tarzında olmuyor. 45-50 dakikalar arasında yapacağız, Sitcom tarzında fıstık gibi. Artık insana yakışır bir şekilde yaşamak istiyorum. En azında haftada bir gün izin olacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X