Artık işkence çekmek istemiyoruz

Aktaş, ‘Biz 1,5 milyon TL’lik takımız. Şükürler olsun ligde kaldık. Bundan sonra aynı kabusu görmek istemiyoruz’ dedi.

Artık işkence çekmek istemiyoruz

SADULLAH ORGAN

Ankara ve Elazığ’da yapılan birbirinden zorlu baraj maçları sonunda 1. Erkekler Voleybol Ligi’nde kalmayı başaran İnegöl Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor. 

Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulüp Başkanı olan Alinur Aktaş, ‘Ligde kalmak güzel. Halkbank, Arkas, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi ciddi rakipler karşısında mücadele etmek kolay değil. Bulunduğumuz ligde 25-30 milyon TL’lik takımlarla mücadele ediyoruz. 1 milyon TL’den fazla Federasyondan gelirimiz var. Biz 1,5 milyon TL’lik takımız. Şükürler olsun ligde kaldık. Amacımız her sene böyle işkence çekmek değil’ dedi.

Tarihte ilktir

Sezon içinde yabancı krizi yaşadıklarını anımsatan Aktaş, ‘Aslında iyi başladık ama iki Kübalı oyuncumuzun çıkarmış olduğu sıkıntı bizi de sıkıntıya soktu. Voleybol tarihinde de ilktir. Tepkimizi dile getirdik ama adamlar elini kolunu sallaya sallaya İtalya’da oynuyorlar. Biz zarar etmedik ama yeni sporcular almak zorunda kaldık. Birileri istediği zaman lisanslı olmasına rağmen takım değiştiriyorsa bunu sorgulamak lazım. Bu bir saçmalık. Eğer bu iki arkadaşımız gitmeseydi ilk 8’de yer alırdık’ diye konuştu.

Hedef Avrupa olmalı

Aktaş, önümüzdeki yıla ilişkin olarak ise şunları söyledi: ‘Oyuncularla helalleşip ödenmelerini yaparız. Sonra kongresi olur. Neler yapabilirizi konuşuruz ve ardından da önümüzdeki yıl üzerine biraz daha koyarak devam ederiz. Bizim şampiyon olma hedefimiz yok. Bizim 5 yıllık süreçte ilk 6 arasında yer alıp Avrupa Kupalarına katılmayı arzuluyoruz. İnegöl mobilyasının reklamının yapıldığı insanların güzel bir sportif aktiviteyle buluştuğu bir ortamı arzuluyoruz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X