‘Artık kaliteli oyunculara sahibiz’

Akhisar karşısında siftah yapan Stancu, geçen sezonla bu yılı kıyasladı… ‘Henüz sezon başındayız’ diyen Rumen futbolcu, ‘Artık daha az top kaybediyoruz, daha sert ve agresif oynuyoruz’ şeklinde konuştu.

‘Artık kaliteli oyunculara sahibiz’

Cevdet ALTINEL

Akhisarspor karşısında talihsizliğine son veren ve Bursaspor formasıyla ilk golünü atan Bogdan Stancu, mutluluktan uçuyor. OLAY Spor’un sorularını yanıtlayan Rumen futbolcu, galibiyetin önemine dikkat çekerek, ‘Gol attığım için tabii ki çok sevinçliyim. Ancak takımın aldığı zaferden dolayı daha mutluyum. Evimizde maç kaybetmek istemiyoruz. Geçen sezon yaşadığımız travmaları unutturma amacındayız. İlkyarı iyi değildik. Kontratak futbolu benimseyen iyi bir takıma karşı oynadık. İkinci yarı agresiftik ve kazandık’ dedi. 

DAHA SEZON BAŞINDAYIZ

Takımın geçen sezona göre çok daha kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu vurgulayan Stancu, ‘Artık daha az top kaybediyoruz. Daha sert ve agresif oynuyoruz. Attığımız 3 gol bunun göstergesi. Gerçek şu ki, bu sezon kaliteli oyunculara sahibiz. Şunu da unutmamak gerekir. Henüz sezon başındayız. En üst seviyede tabii ki değiliz. Yakın gelecekte daha da kendimizi geliştirerek daha fazla gol atacağımıza ve maç kazanacağımıza inanıyorum’ diye konuştu. 

DESTEK ÇOK ÖNEMLİ

Taraftarların kendilerine gösterdiği ilginin üst düzey olduğunu ifade eden Stancu, ‘Bir oyuncu için 20-30 bin kişinin desteğini almak, 20-30 bin kişinin önünde oynamak çok güzeldir. Umuyorum ki taraftarlarımız tüm maçlarda bu katkıyı göstererek bize destek olurlar. Her maç zordur aslında, karşınızda Galatasaray’da olabilir Akhisar’da olabilir veya başka bir takım da olabilir. Önemli olan iyi çalışmaktır. Biz iyi çalışıp her maça aynı konsantrasyon ile çıkmalıyız’ şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X