‘Artık para kazanmam gerek’

Ailevi sebeplerden dolayı uzak kaldığı mesleğine ‘Çarşı Pazar’ filmiyle geri dönen Deniz Özerman, artık oyunculukla ilgili tüm tekliflere açık olduğunu söyledi.

‘Artık para kazanmam gerek’

İDEALİST YAPIMCILAR LAZIM

Türkiye’nin, ‘Bir Demet Tiyatro’daki Mükremin Çıtır’ın sevgilisi Asuman karakteriyle tanıdığı Deniz Özerman, oyunculuğa hızlı bir dönüş yaptı. Annesinin sağlık sorunları nedeniyle uzunca bir süre mesleğinden ayrı kaldığını söyleyen Özerman, ilk iş olarak ‘Çarşı Pazar’ filminde rol aldı. Artık kaybettiği bu zamanı tolere etmek istediğini belirten Özerman, ‘Oyunculukla ilgili her türlü teklife açığım. Çünkü para kazanmam gerek’ diye konuştu.

YILDIZLAR KADROSU GİBİYDİK

Bu arada kendisini ‘idealist oyuncular’ sınıfına koyan Deniz Özerman, son dönemde yapımcıların ‘kolay para kazanma’ yolunu seçtiğini söyledi. Özerman, ‘Yapımcılar maalesef eskisi kadar idealist değil. Kimse suya sabuna dokunmuyor’ dedi. Bir dönem ekrana damga vuran Bir Demet Tiyatro ekibini de ‘yıldızlar karması’ olarak tanımlayan başarılı oyuncu, ‘Böyle bir ekip bir daha bir araya gelmez. O kadroda yer alan herkes bugün kendi başına bir yıldız’ dedi.

Geçtiğimiz günlerde Bursa’ya gelen Deniz Özerman, arkadaşımız Mahmut Durgut’un sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X