Artık seri zamanı

İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, ‘Güçlü bir takımı yendik. Bizim bir başlangıç yapmamız gerekiyordu. Bunu gerçekleştirdik’ dedi.

Artık seri zamanı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden İnegölspor, galibiyet özlemine dördüncü hafta sahasında Ankaragücü’nü 1-0 yenerek son verdi. Teknik Direktör Osman Özdemir, çok zorlu bir maç oynadıklarını belirterek, ‘Rakibimiz oynadığı 3 maçı kazanarak buraya gelmişti. Güçlü bir takımı yendik. Bizim bir başlangıç yapmamız gerekiyordu. Bunu gerçekleştirdik’ dedi.

Biraz sabır

Yeni kurulan kadronun zamana ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Özdemir, ‘Bu kadro kurulalı daha 10 hafta oldu. 10 haftada bazen çok sabırsız ve agresif davranabiliyoruz. Bu konuda özellikle taraftarlarımızın sabırlı olması lazım. Yeni kurulan kadronun ivme kazanabilmesi, iyi takım olabilmesi, takım ruhunu elde edebilmesi için bir zamana ihtiyaç var’ diye konuştu. 

Kolay maç yok

İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı da, ‘Kolay bir 90 dakika yok bizim açımızdan. İstediğimiz bir galibiyetti. 3 puan için çıktık, 3 puanı da aldık. Tüm oyuncu arkadaşlarımı, teknik heyeti canı gönülden kutluyorum. İnşallah devamı gelecek. Daha güzel günler inşallah göreceğiz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X