Artık tatil bitti

Paul Le Guen, oyuncularından antrenmanlara konsantre olmalarını istedi…

Artık tatil bitti

Bursaspor, Avusturya kampı sonrasında verilen 2 günlük iznin ardından teknik direktör Paul Le Guen nezaretinde, Medipol Başakşehir ile 11 Ağustos Cuma günü İstanbul’da karşılaşacağı mücadelenin hazırlıklarına start verdi. Sabah saatlerinde Özlüce’de toplanan yeşil beyazlılar teknik direktör Le Guen’in saha içerisinde yaptığı toplantının ardından, güç geliştirici istasyon uygulaması yaptı. Le Guen artık tatilin bittiğini herkesin antrenmanlara konsantre olmalarını istedi. 

Turnuva yaptılar

Yardımcı antrenör Yves yönetiminde yapılan ikinci bölüm çalışma kontrol, pas ve gole yönelik bir antrenman şeklinde geçti. Daha sonra teknik direktör Paul Le Guen oyuncuları dört ayrı takıma ayırarak, yarı alanda kalecilerinde yer aldı 7’ye 7 maç oynattı. Her takımın üç maç oynadığı ve turnuva şeklinde geçen mücadelelerde Bogdan Stancu, Batalla, Sercan Yıldırım ile Ricardo Faty attıkları gollerle teknik kadrodan alkış aldılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X