Artık tercih edilmiyorum

Anlatılan Senin Hikayendir adlı oyunuyla Bursa’ya gelen ünlü oyuncu Levent Üzümcü, Olay Çekirge’ye samimi itiraflarda bulundu.

Artık tercih edilmiyorum

EKRANDA OLMAK İÇİN YANIP TUTUŞMUYORUM

Ekranların ve tiyatro sahnesinin ünlü ismi Levent Üzümcü, tek kişilik oyunu ‘Anlatılan Senin Hikayendir’le önceki akşam Merinos  AKKM’nde Bursalıları selamladı. Oyun öncesi Olay Çekirge’ye konuşan Üzümcü, neden ekrandan uzak kaldığını açıkladı. Üzümcü, ‘Televizyon artık beni tercih etmiyor. Genellikle insanların dinleri imanları para olduğu içinde bazı insanların üzerinde çoğunlukla bu işe yarıyor, bazı insanlarda da yaramıyor. Ben onlardan biriyim. Ayrıca televizyon dizisi diye yanıp tutuşmuyorum’ dedi.

GENÇ TİYATROCULARA İNANCIM DAHA DA ARTTI

Şu sıralar fırsat buldukça diğer tiyatro oyunlarını izlemeye galret gösterdiğini belirten Levent Üzümcü, son dönemde genç meslektaşlarının ortaya çıkardığı işlerden de bir hayli memnun. Özel tiyatroların altın çağını yaşadığını düşünen Üzümcü, ‘Tiyatroya olan inancım ve tiyatro yapan gençlere olan güvenim bir kat daha arttı. Öyle başarılı işler yapıyorlar ki izlerken hayran olmamak elde değil’ dedi. Üzümcü, Kemal Sunal’ın 1980 yılında oynadığı ‘Zübük’ filmini yeniden çekeceklerini belirtti.

Levent Üzümcü, Serhat Hallaç’ın sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X